Напередодні грандіозного шоу співачка намагається берегти голосові зв'язки / фото: Артур Гаспарян

Співачці Аллі Пугачовій напередодні ювілею довелося зробити операцію. Щоб вирішити проблему з голосом, зірка лягла на обстеження в одну з ізраїльських клінік. В результаті місцеві лікарі наполягали на операції.

Про це повідомляє "МК.ру".

«Стравохід був не в порядку, а він же пов'язаний з діафрагмою, звідти і йшли всі проблеми, - розповіла співачка. - Начебто поправили, тепер треба підтримувати. Здоров'я треба берегти. Цей концерт для мене святе, тому що головна мотивація - діти. Більше я вже не наважусь нічого цього робити. З такими муками і нервами!», - розповіла Пугачова.

Відео дня

Читайте такожЛобода без спідниці показала стрункі ніжки (фото)

Напередодні грандіозного шоу співачка намагається берегти голосові зв'язки і ретельно стежити за здоров'ям - для цього вона приймає спеціальні ліки. Правда, ними намагається не захоплюватися - зайва «хімія», за її словами, навряд чи буде корисною для організму.

До речі, Алла Борисівна і не приховує, що з задоволенням заспівала б під фонограму. «Із задоволенням, може, зробила б це, щоб пощадити себе. Але, по-перше, я не потрапляю ніколи в фонограму, а по-друге, зовсім інша енергетика. Краще я захриплю, краще я слова забуду, ніж ось це стерилізоване всі видавати. Втім, до міфів про себе мені не звикати», - поділилася співачка.

Як повідомляв УНІАН, постаріла Пугачова на обкладинці журналу налякала мережа своїм обличчям.