Студія опублікувала відео під назвою «To the End» («До кінця») напередодні грандіозної прем'єри епічного завершення не тільки франшизи «Месники», з епохи, розпочатої «Залізною людиною» в 2008 році.

«Месники: Фінал» стануть кульмінацією і розв'язкою масштабної довготривалої історії, що включає 22 фільму. Всі персонажі, всі сюжетні лінії, всі ці Камені Нескінченності, розкидані по окремих картин, зійдуться докупи і приведуть до епічної розв'язки.

Читайте такожПугачова прийшла на ток-шоу у день народження і нажахала постарілим видом

В ностальгічному ролику Marvel згадує всіх своїх героїв і всі фільми, навіть «Неймовірного Халка», тільки з особою Марка Руффало, а не Едварда Нортона. І це дуже душевно, пише "1k.com.ua".

Це відео — нагадування про те, як далеко просунулися ці герої за останнє десятиліття і як впевнено і різноманітно вони були представлені Marvel Studios. Від більш реалістичної і обґрунтованої історії походження Залізної людини до божевільних космічних пригод Вартових галактики і психоделічної магії Доктора Стрэнджа.

Також у тизері є кадр, що стосується безпосередньо «Фіналу» і показує всі живих в зборі в штаб-квартирі Месників. І є короткий погляд на Таноса. Все, що потрібно.

«Месники: Фінал» в український прокат з 25 квітня.

Як повідомляв УНІАН, Marvel випустила новий трейлер останніх "Месників" і показала головного антагоніста.