Артистка з розумінням поставилася до результатів екзит-полів / Фото: Богдан Ємець

Переможниця "Голосу країни-9" Оксана Муха підтримала на виборах президента України Петра Порошенка.

Відразу після фіналу співочого шоу вона приїхала до виїзної студії ТСН і поділилася своїми політичними переконаннями.

Зазначається, що через постійну зайнятість у "Голосі" вона не мала можливості вистояти чергу за відкріпними і проголосувати.

Відео дня

Читайте такожЗеленський перемагає з 73% за результатами опрацювання понад 70% протоколів

"Шалена робота. Шалена кількість людей, які працюють з ранку до ночі. Головне, що я зрозуміла, що треба залишатися собою. Шоу є шоу, але люди вірять тобі тільки, коли ти щирий. Не можна собі змінювати, треба йти перевіреним собою шляхом і не можна сумніватися", - розповіла Оксана про участь у проекті.

Втім, артистка з розумінням поставилася до результатів екзит-полів – каже, їй зрозуміле прагнення людей до змін на краще. Оксана Муха підкреслює, що змін не треба чекати від держави, а треба змінюватися самому і змінювати навколишнє середовище.

Нагадаємо, на каналі "1+1" відбувся грандіозний фінал проекту "Голос країни-9". За перемогу в проекті боролися четверо учасників - Оксана Муха з команди Dan Balan, самородок із Знам'янки Андрій Хайат з команди Тіни Кароль, Карина Арсентьєва з команди Потапа і Вікторія Олійник з Кам'янця-Подільського з команди MONATIK.

За підсумком, завдяки підтримці глядачів переможницею дев'ятого сезону проекту "Голос країни" стала "реінкарнація Квітки Цісик", яку тренери назвали "душею українського народу" Оксана Муха з команди Dan Balan. Крім почесного звання "Голос країни" Оксана отримала в подарунок головний приз – квартиру в Києві.