Примадонна сильно схудла / instagram.com/statekremlinpalace

Під час ювілейного концерту Алла Пугачова виходила на сцену в різних образах. Але вона вразила глядачів не тільки вбранням, але й хворобливою худорбою.

Читайте також"Хто це?": Алла Пугачова шокувала зовнішнім поглядом на банкеті (фото, відео)

Примадонна змінила три вбрання за вечір — чорне, червоно-чорне, чорно-біле. Такими образами артистка продемонструвала, як їй вдалося схуднути. Зазначимо, що співачка змогла відійти трохи від свого фірмового "пугачовського" стилю.

Відео дня

Так, перший образ Примадонни - чорний, вона засвітила свої худющі ніжки завдяки незвичайному крою спідниці. Також зірка відмовилася від звичної зачіски - з'явилася перед глядачами з прямим волоссям і чубчиком.

instagram.com/statekremlinpalace

Другий образ - червоно-чорний кокетливий, в ньому Пугачова мала вигляд явно не на 70 років: артистка одягла пишну спідницю, доповнивши лук кедами. Також вона вразила публіку провокаційною позою - з широко розсунутими ногами.

instagram.com/statekremlinpalace
instagram.com/statekremlinpalace

Найніжнішим вийшов третій образ - чорно-білий, де Примадонна з'явилася в білій міді-спідниці. Доповнила лук співачка розпущеним кучерявим волоссям.

instagram.com/statekremlinpalace
instagram.com/statekremlinpalace

Фото з концерту на своїй сторінці в Instagram опублікував Кремлівський палац. "Весь минулий тиждень тільки й було розмов, що про концерт Пугачової в Кремлівському палаці. Наступний "ювілейник" чекати десять років. А поки ми із задоволенням ділимося з вами фотографіями того пам'ятного вечора", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що бенкет на честь свого 70-річчя Алла Пугачова влаштувала в елітному ресторані на Рубльовці в Москві.