У співачки була короткочасна втрата пам'яті / скріншот

Співачка МакЅим втратила пам'ять після аварії.

Про це повідомляє видання "СтарХіт".

Після аварії МакЅим проходить курс реабілітації. Вона скасувала найближчі концерти і сподівається, що скоро прийде в норму. Менеджер артистки зазначає, що поки про повне відновлення говорити рано, адже співачка відчуває проблеми з пам'яттю.

Відео дня

Читайте такожСтало відомо про стан співачки МакЅим після страшної ДТП

Менеджер МакЅим, Маргарита Соколова, розповіла подробиці серйозної ДТП. За її словами, це сталося два тижні тому, але родичі і колеги прийняли рішення не афішувати історію, щоб не привертати зайвої уваги. Крім того, їх здивувало, що після події лікарі не давали ніяких прогнозів, а стан оцінювали як середньо важкий.

Соколова додала: аварія сталася за кордоном, куди МакЅим прилетіла з приватним візитом. Збираючись в аеропорт, співачка викликала таксі, водій якого перевищив швидкість, і на слизькій дорозі машину занесло — автомобіль кілька разів ударився об огорожу. За словами менеджера, все могло закінчитися набагато гірше, але МакЅим перебувала на задньому сидінні і була пристебнута. Спочатку всі думали, що вона відбулася лише синцями та саднами, але пізніше у артистки виявили струс мозку, а від шоку у неї порушилася мова - якийсь час виконавиця насилу спілкувалася з людьми.

«У неї шоковий стан і короткочасна втрата пам'яті від ударів. Вона зараз навіть не розуміє, було це чи ні», - говорить менеджер МакЅим.

Як повідомляв УНІАН, МакЅим потрапила в серйозне ДТП за кордоном по дорозі в аеропорт, поспішаючи на рейс.