Каменських пояснила, чому вони так довго приховували свої стосунки / прес-служба

Українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала весілля з Потапом. Святкова церемонія відбудеться сьогодні.

Артистка опублікувала зворушливий пост у своєму Instagram, в якому пояснила, чому вони так довго приховували свої стосунки.

Особливі почуття породжують особливі твори😍 Саме такими є пісні «Обіцяю» і новий хіт @realpotap «Константа»💕 ⠀ Вслухайтеся в рядки нового треку @realpotap і ви все зрозумієте. Вслухайтеся в слова моєї «Обіцяю» і ви всі відчуєте❤❤❤ ці Дві композиції доповнюють один одного і зливаються в єдине ціле. 💞 ⠀ Спасибі, @realpotap, що оберігав нас від зайвих очей, слів, постів🙏🏻Дякую, що підтримуєш мій вибір, що щастя любить тишу. 🙏🏻 Спасибі, що ми з тобою оберігаємо нашу любов🙏🏻 Нехай ненадовго, ми змогли залишити потаємні емоції і почуття тільки для нас двох! 🥰 ⠀ Тепер прийшов час поділитися з шанувальниками частинкою наших почуттів! 😊Сьогодні саме той особливий і щасливий день для кожної закоханої пари❤ Ми раді поділитися з вами своїм щастям і вдячні за те, що ви розділите його з нами! 🐻💎 #BearAndDiamond

Відео дня

Публікація від NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Читайте такожЗірка "Загону самогубців" Марго Роббі засвітила соски в обтислому купальнику (фото)

"Спасибі, Потап, що оберігав нас від зайвих очей, слів, постів. Дякую, що підтримуєш мій вибір, що щастя любить тишу. Спасибі, що ми з тобою оберігаємо нашу любов. Нехай ненадовго, ми змогли залишити потаємні емоції і почуття тільки для нас двох!", - написала Настя.

Як повідомляв УНІАН, Настя Каменських і Потап будуть святкувати весілля в ресторані під Києвом сьогодні, 23 травня. Вранці на літню терасу звозять техніку, квіти і повним ходом йде підготовка до грандіозного свята.