Нумеролог назвала 23 травня невдалим днем для весілля Каменських і Потапа / фото прес-служба

Сьогодні, 23 травня, популярні українські артисти Потап і Настя Каменських зіграють весілля. Однак нумерологи називають цей день невдалим для укладення шлюбу.

За словами нумеролога Людмили Савіної, сьогодні вночі о 00.21 почалася 19-та місячна доба, яка тягне за собою важкий період. Вона триватиме до 01:03 24 травня, передає "Главред".

Багато хто в цей день стає дуже вразливими і легко піддається чужому впливу.

Відео дня

Читайте також"У нас будуть гарні діти": Потап офіційно підтвердив весілля з Настею Каменських (відео)

"Укладати шлюб і вінчатися 23 травня, о 19 місячний день, категорично не можна. Щастя точно не буде", - пише видання.

Також цей день, за словами Савіної, несприятливий для впливових людей.

"Для бізнесменів, фінансистів, менеджерів, політиків, чиновників - важкий період. Відбуваються різні невдачі, неприємні сюрпризи або взагалі нічого не відбувається, в той час коли необхідно, щоб хоч що-небудь зрушило з мертвої точки. Необхідно дуже уважно розглядати нові пропозиції", - пояснила нумеролог.

Згідно з нумерологією, 23 травня – це день підвищеної небезпеки, оскільки можливі різного роду аварії, нещасні випадки, сварки, конфлікти.

Читайте такожВесілля Каменських і Потапа: стали відомі імена перших зіркових гостей (фото)

"З 06:57 до 20:47 23-го травня за Київським часом - період Місяця без курсу. У цей час не можна здійснювати великих покупок, особливо товарів тривалого користування, дорогих речей. Недоліки та неполадки в них виявляться через час, коли гроші за річ буде повернути неможливо", - зазначила Савіна.

Нумеролог порадила в цей день прощати образи і виділити час на прибирання будинку.

"Добре зараз зробити в будинку генеральне прибирання, викинути непотрібні речі, навести порядок, де тільки можливо. Це оновить енергію в будинку (квартирі) і дасть можливість увійти новим вібраціям", - порадила нумеролог.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні Потап і Настя Каменських підтвердили, що вони одружуються. Репер випустив ліричний кліп з освідченням Каменських у коханні, співачка прокоментувала подію у себе в Instagram.

Захід відбудеться в одному із заміських ресторанних комплексів під Києвом.