Наомі знялася в пустелі / Фото: Instagram

Британська супермодель Наомі Кемпбелл роздяглася посеред пустелі Кенії для зйомки в липневому номері британського Vogue. Модель поділилася одним із знімків в своєму Instagram-акаунті.

Читайте такожКлаудія Шиффер, Наомі Кемпбелл та Пенелопа Крус: у Парижі відбувся показ останньої колекції Лагерфельда (фото)

На фотографії Кемпбелл стоїть спиною до камери, повернувши голову в сторону. Тіло 49-річної моделі повністю оголено, а на її попереку висить прикраса.

Відео дня

Фани були в захваті від фото. «Наомі, ти просто королева!», - похвалив модель один з шанувальників. «Хто сказав, що не буває нічого ідеального? Ти ікона і завжди їй будеш!», - захопилася інша комментаторша. «У тебе ідеальне тіло, Наомі», - сипав компліментами третій фанат.

У січні Наомі Кемпбелл вийшла на подіум під час Тижня високої моди в Парижі в напівпрозорому вбранні. Британська модель закривала показ італійського модного будинку Valentino сезону весна-літо 2019 в сукні з пишною спідницею з воланами і з напівпрозорим верхом. Крізь тканину було видно оголені груди.