Катерина Кухар і Олександр Стоянов / фото УНІАН

Балерина Національної опери України та суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар, яка 15 вересня офіційно одружилася з Олександром Стояновим, зіграли весільну церемонію у прямому ефірі шоу.

Ведучі "Танців з зірками" Юрій Горбунов та Тіна Кароль провели церемонію одруження новоспеченому подружжю прямо на паркеті проекту, передає ТСН.

Читайте також"Як лялечка!": найсуворіша суддя "Танців з зірками" кардинально змінила імідж (фото)

Молодята стояли у весільних вбраннях біля вівтаря та давали обітницю один одному. Згодом зіркова пара обмінялася обручками та поцілувалися.

"5 років тому, 15 вересня, ми з Олександром Стояновим були обвінчані у церкві, коли я стала його дружиною перед Богом. Ми завжди з Олександром вважали вінчання для нашої сім’ї найважливішим, ніж офіційний шлюб, не дивлячись на те, що всі при найменшій нагоді нам натякали, що пора ставити штамп у паспорті. Цей день для нас буде особливим, тому ми вирішили офіційно взяти шлюб й відсвяткувати цю подію всією Україною", - розповідала балерина.

Відео: Танці з зірками

Зауважимо, що минулого року узаконили стосунки в США, але в Україні свідоцтво про шлюб було недійсним. 

Варто відзначити, що Олександр Стоянов і Катерина Кухар разом від 2006 року. Вони виховують двох дітей - 10-річного Тимура і 4-річну Настю.

Раніше УНІАН повідомляв, що суддя "Танців з зірками", прима балерина Національної опери України і суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар офіційно вийшла заміж.