Ассоль вийшла заміж за бізнес-аналітика Артема Тараненко / instagram

В дзеркальну дату, 19.09.19, Катя Гуменюк, вона ж Ассоль, вийшла заміж за бізнес-аналітика Артема Тараненко, з яким навчалася в одній групі в лондонському університеті Coventry. Артем і Катя знайомі з дитинства, але зустрічатися почали два роки тому. А в травні 2018 року він зробив співачці пропозицію.

Весілля Ассоль пройшла в одному з наймодніших місць Києва - банкет-холі Regent Hill. А гостей, яких зібралося понад 150 осіб, вели весілля Юрій Горбунов і Катерина Осадча, пише "КП в Україні".

Виступила на весіллі Тіна Кароль. Саме під її хіт "Намалюю тобі зорі" Катя станцювала зі своїм батьком - бізнесменом і колишнім народним депутатом Ігорем Гуменюком. Для гостей також заспівають Монатік і Вєрка Сердючка.

Читайте такожАнастасії Заворотнюк проводять курси променевої терапії, а при смерті вона не була: у росЗМІ з'єднання явилися нові дані про стан акторки

Для свого чоловіка і гостей наречена теж співала. Друзі молодят запостили невеликий фрагмент виступу. "Крила, що були поламані, зцілив", - адресувала слова артистка своєму коханому.

Артистка вийшла заміж у всипаному перлами платті, яке важить 23 кілограми. Модель сукні передбачає відкриті плечі і довгий шлейф.

Розкішний спосіб Катя доповнила аксесуарами - сережками-гвоздиками з перлами, діадемою з перлами і довгою фатою, яку підтримувала, коли йшла до майбутнього чоловіка. Дівчину в заміжнє життя супроводжував тато і дві дівчинки в образах балерин - їм довірили нести фату нареченої.