Ілюстрація / REUTERS

Дружина принца Гаррі Меган Маркл у рамках королівського туру Південною Африкою неабияк здивувала чоловіка.

Відомо, що днями герцог Сассекський без дружини та сина вирушив до Малаві, де відвідав коледж Налікуле (Nalikule College of Education). Там, Гаррі зустрівся учнями, зокрема і з тими дівчатами, які відвідують навчальний заклад в рамках Кампанії за жіночу освіту. Річ у тому, що коледж перебуває під патронажем організації Campaign for Female Education, яка допомагає дівчатам з бідних сімей здобути освіту, а тим, хто трохи старші, надає робочі місця з гарантованою заробітною платою, пише ТСН.

Читайте такожСлідами принцеси Діани: принц Гаррі приєднався до розчищення мінних полів в Анголі (фото, відео)

Відео дня

А оскільки Меган на зустрічі зі студентками коледжу бути присутньою не змогла, то несподівано для всіх зателефонувала через відеозв'язок Skype і взяла участь в бесіді.

Тільки-но учні побачили Меган на великому екрані, вони почали співати пісню.

Меган, своєю чергою, привітала присутніх і перепросила, що її син Арчі не може зробити того ж, оскільки у нього був денний сон. Також Меган зазначила, наскільки важливо те, що робить керівництво освітнього центру, і яка вона щаслива, що може поспілкуватися з тими, хто причетний до такого неймовірного проєкту.

Ілюстрація / REUTERS

Зауважимо, що принц Гаррі залишивши Меган та сина у ПАР відвідав Малаві та Анголу, але вчора герцогиня вилетіла назустріч чоловіку до Йоганнесбургу, де сім'я повинна возз'єднатися.

Нагадаємо, нещодавно принц Гаррі та Меган відвідали будинок архієпископа Кейптауна Десмонда Туту і місіс Туту, куди взяли й маленького Арчі