Заворотнюк хвора на рак / instagram.com/a_zavorotnyuk

Російський продюсер Андрій Разін повідомив деякі подробиці про стан онкохворої актриси Анастасії Заворотнюк.

"Дуже акуратно скажу, що найстрашніші прогнози не справджуються", - заявив Разін у соцмережі.

За його словами, "Насті стає ліпше" і "вона нібито йде на поправку".

Відео дня

Разін зазначив, що колишні джерела інформації з цієї теми більше не надають інформації, однак йому дійсно надійшла інформація, що артистці стало ліпше.

Читайте такожВ Instagram Анастасії Заворотнюк з'єднання явилося фото з чоловіком

У свою чергу, рідні хворої на рак російської актриси Анастасії Заворотнюк з іронією відреагували на заяву продюсера групи "Ласковый мая" Андрія Разіна про те, що Заворотнюк стало ліпше.

Повідомлення з'явилося на сторінці "Підтримка Заворотнюк" в Instagram. У ньому говориться, що Заворотнюк навіть не знайома з Разіним.

"Ми дуже вдячні Андрію Разіну за його турботу про здоров'я Анастасії, а також за те, що він нарешті почав повідомляти у пресу позитивні "новини" замість страшних прогнозів і страшних "подробиць", – йдеться у повідомленні.

"Правда, раніше Андрієм Олександровичем повідомлялося, що він вхожий безпосередньо до сім'ї, тепер же він посилається на обізнане джерело. А ми весь цей час читаємо ці заяви з легким подивом. Але, як би там не було, ми приєднуємося до його побажань Насті якнайшвидшого одужання, сподіваємося на їхню щирість і думаємо, що коли це станеться, вона обов'язково знайде можливість дійсно познайомитися з Андрієм Разіним особисто", – додали на сторінці.

Нагадаємо, на початку осені 2019 року ЗМІ повідомили про важку хворобу, на яку страждає Анастасія Заворотнюк, і госпіталізацію актриси. Після цього її чоловік Чернишов утримувався від виступів.