Кейт Міддлтон / фото REUTERS

Англійська громадськість вкрай стурбована поведінкою Кейт Міддлтон, яка відсторонилася від світського життя. Герцогиня відмовляється з'являтися на запланованих заходах. Крім того, Міддлтон вирішила не їхати з принцом Вільямом в черговий королівський тур, який розпочнеться днями. Про причини такої раптової зміни в життєдіяльності Кейт нічого не говорить, а шанувальники, в свою чергу, впевнені — Міддлтон скоро знову стане мамою.

Читайте такожПідвела няня: герцогиня Кембриджська раптово скасувала свій вихід у світ, залишивши принца Вільяма наодинці (фото, відео)

Днями герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон, яку нещодавно запідозрили у вагітності, відвідала лондонський госпіталь — Kingston Hospital, а саме пологове відділення, пише People.

Відео дня

Як повідомляє прес-служба Кенсінгтонського палацу, там дружина принца Вільяма опановувала навички медсестер, які виходжують новонароджених. Зазначимо, що за словами британської преси, Міддлтон не просто так приїхала саме в це відділення, бо її благодійне відвідування лікарні було неофіційним.

Інсайдери впевнені, що Кейт планує скористатися отриманим досвідом у найближчому майбутньому. Адже нібито вона чекає четверту дитину і, таким чином, хоче краще підготуватися до появи нового члена сім'ї.

Зазначимо, що це не єдиний заклад, який Міддлтон відвідала неофіційно за останній місяць. Наприклад, не так давно герцогиня була помічена в англійському пабі. Правда, Кейт прийшла туди не для того, щоб покуштувати спиртних напоїв - у барі відбулося знайомство батьків учнів школи, з якими вчаться її діти.

Власник закладу, який давно уподобав і принц Вільям, зробив окремий вхід для монарших осіб. Це дозволило Міддлтон без проблем з'явитися на зустрічі і так само непомітно покинути товариство. Що саме обговорювалося на зборах — замовчується, однак, відомо, що в школі Thomas's school, де навчається старший син Кейт, принц Джордж, а також Шарлотта, яка пішла цього року у перший клас, діти вивчають іноземні мови, малювання, англійську літературу і займаються спортом.