Петросяну не сподобалися запитання про особисте життя / фото instagram.com/mir_znamenitostei

Російський комік Євген Петросян потрапив у сутичку через нову кохану та ймовірну дружину Тетяну Брухунову.

Читайте також"Брудні стерв'пам'ятники": 30-річна кохана Петросяна відреагувала на чуйні про їхнє весілля

Про штовханину він розповів на своїй сторінці в Instagram. Це сталося 16 грудня після вистави "Казка про останнього ангела" в Театрі Націй в Москві. Молода кохана Петросяна теж була на цій виставі.

Відео дня

"На мене чекали журналісти-стерв'ятники, які в нахабній формі чіплялися до мене з настирливими питаннями про особисте життя. Йшов дощ, я намагався сховатися в темряві, але вони з камерою і ліхтарем продовжували знімати й слідувати за мною, викрикуючи запитання. Я хотів послати їх за відомою адресою, але вихопив мікрофон у нахаби і запитав: "Як же Вам не соромно без згоди знімати людину?" На що він відповів: "Ми журналісти! Тому ми можемо знімати!" Я пішов до службового входу, куди доступу йому вже не було. Уявляю собі, як ці дивні кадри будуть інтерпретовані сьогодні у мас-медіа", – написав артист.

Вчора побував в Театрі Націй на прем'єрі вистави «Казка про останнього ангела» за творами Романа Михайлова в постановці Андрія Могучева. Це - сучасний арт-хаус за яким видно філософська робота, де символіка подій і персонажів, образів і алегорій можуть підказати думки про те, що творці хотіли сказати своїм глядачам. У програмці написано: «Це подорож від народження до смерті крізь бачення, знаки і сни». Ось так я проблукав і з вдячністю театру вийшов на вулицю, де мене чекали журналісти-стерв'ятники, які в нахабній формі приставали до мене з настирливими питаннями про особисте життя. Йшов дощ, я намагався сховатися в темряві, але вони з камерою і ліхтарем продовжували знімати і слідувати за мною, викрикуючи питання. Я хотів послати їх за відомою адресою, але вихопив мікрофон у нахабу і запитав: як же Вам не соромно без згоди знімати людини? На, що він відповів: «Ми - журналісти! Тому ми можемо знімати!». Я пішов до службового входу, куди доступу йому вже не було. Уявляю собі, як ці дивні кадри будуть інтерпретовані сьогодні у мас-медіа. Журналісти! Уймитесь! Не робіть з мухи слона! А з себе... #евгенийпетросян #петросян #народныйартист #вечервтеатре #прем'єра #театрнаций #сказкапропоследнегоангела #андреймогучий

Допис, поширений Євген Петросян (@petrosyanevgeny)

Нагадаємо, про весілля Петросяна і Брухунової ЗМІ повідомили напередодні. Колишня дружина Петросяна, дізнавшись про його весілля, побажала йому і його новій обраниці щастя.