Принц Гаррі, Меган Маркл і їхій син Арчі / фото REUTERS

У мережі було чимало обговорень стосовно країни, у якій герцог і герцогиня Сассекські відсвяткують Різдво. Найімовірнішими варіантами були Великобританія та США, але стало офіційно відомо, що британський принц зі своєю дружиною Меган Маркл і малюком Арчі зупиняться у Канаді.

Читайте такожСлідом за Кембриджами: герцогиня Корнуольська і принц Чарльз представили різдвяну листівку (фото)

Так, за різдвяними королівськими традиціями уся родина Єлизавети II має зустрітися у резиденції королеви в Сандрінгемі. Однак ще раніше ЗМІ повідомили, що герцоги Сассекські планували провести свята з мамою Меган Дорією Редлан у США.

Відео дня

Тепер стало відомо, що королівське подружжя вирішило залишитися на свята у Канаді, де до них приєднається матір герцогині Сассекської. Це повідомив представник королівської сім'ї своєю заявою, пише 24 канал з посиланням на видання People.

"Рішення зупинитися в Канаді підкреслює важливість цієї країни, яка входить до Співдружності, для принца і його дружини", – йдеться у джерелі.

Згодом прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо на своїй сторінці у твіттері привітав подружжя і побажав їм гарного часу у Канаді.

"Принц Гаррі, Меган і Арчі, всі ми бажаємо вам тихого і благословенного часу в Канаді. Ви знаходитесь серед друзів і завжди будете бажаними гостями", – написав Трюдо.

Нагадаємо, більшість членів британської королівської родини у день Різдва збираються в Сандрінгемі разом з королевою Єлизаветою II. Спершу вони відвідують службу в церкві, після чого святковий обід з Її Величністю.

Раніше УНІАН повідомляв, що герцогиня Кетрін і принц Вільям 25 грудня приїдуть до Сандрингема в церкву Святої Марії Магдалини разом з 6-річним принцом Джорджем та 4-річною принцесою Шарлоттою.