Карпа народила дівчинку / instagram.com/natalkakarpa

Українська співачка Наталка Карпа народила первістка. Про щасливу подію повідомив у своєму Instagram новоспечений тато, герой АТО Євген Терехов.

Читайте також30-річна дружина готується зробити Петросяна батьком - ЗМІ

Чоловік Наталки оприлюднив перше фото дівчинки. "Нарешті... Я зустрівся з дівчиною, яка підкорила моє серце з першого погляду. Я вперше бачу її, але я вже вражений її красою, її першою усмішкою, її ангельськими очками та її смаглявою шкірою. Вона втілення чистоти, вона - це подарунок з небес. Правда, поки ще трохи плаксива", – підписав кадр Терехов.

Відео дня

"Великі губи, очі - ну яка ж вона прекрасна! Вся в мене. Наталі, душа моя, дякую тобі", – додав він.

#Особенная_ночь... Нарешті... Я зустрівся з дівчиною,яка підкорила моє серце — з першого погляду...👀 Наталі,вибач...✌️ Я перший раз бачу цю Дівчину... 🥰 Але, я вже без розуму від її краси, від її першої усмішки, від її ангельських очей і від її смаглявої шкіри, вона втілення чистоти,вона — це подарунок з небес... Правда,поки ще злегка плаксиве..)) У мене були зустрічі з самими головними жінками в моєму житті ...🤔 З мамою і старшою донькою, з моєї улюбленої (твоєю мамою)— ну і тепер з тобою. Це наше перше знайомство. І я,як справжній чоловік — намагаюся дихати рівно, і не подавати знаків що я закоханий без пам'яті,вже за ці кілька секунд. Великі губи,очі— ну яка ж вона прекрасна! Вся в мене😂 Ти Янголятко...💙💛 Якого Бог спустив до нас на землю. моя. Наша. Наша душа. Наша любов. Наше життя. Ти ще нічого не розумієш... Але, наша любов — все підкаже. Крізь сльози вона вже заусміхалася...) Тепер, я батько двох дочок ! Двох прекрасних характерних дівчат, в двоє більше відповідальності, але я завжди готовий на все заради їх щастя. Я точно знаю, що вже не даремно прожив це життя. Малятко! Ласкаво просимо в нашу сім'ю. Ми обіцяємо тобі, що ти будеш найщасливішою дитиною в самій люблячій родині! Наталі,душа моя....💙💛 Спасибі тобі...😘

Публікація від Терехов Євген (@jacki_boy89)