Знімок був зроблений 18 грудня в Букінгемському палаці \ Instagram британської королівської сім'ї

Її Величність Єлизавета II одягнена у світле плаття і лакові туфлі, на її шиї перлове намисто, а на зап'ясті золотий годинники, вона посміхається, а її волосся ідеально вкладене гарними кучерями.

Читайте такожПринц Вільям показав нове фото своїх дітей

Разом з нею на фото зображений її старший син – 71-річний принц Чарльз, він у сірому смугастому костюмі, сорочці і краватці. А також онук королеви – 37-річний принц Вільям, він у темному класичному костюмі, білій сорочці і синій краватці, а його 6-річний син принц Джордж у білій сорочці і картатих брюках.

Відео дня

Повідомляється, що знімок був зроблений 18 грудня в Букінгемському палаці, а його автором став Ранальд Маккечни, передає ТСН.

"В ознаменування початку нового десятиліття був випущений новий портрет Її Величності королеви та Їх королівських високостей принца Уельського, герцога Кембриджського і принца Джорджа. Фото було зроблено в Тронному залі Букінгемського палацу", - свідчить підпис.

Раніше палац ділився знімками, як принци і королева разом готували різдвяні пудинги. Різдво в цьому році за традицією британська королівська сім'я відзначала в Сандрінгемі і відвідала службу в церкві Святої Марії Магдалини.