Бібер розкрив свій діагноз \ HELLO!

Канадський поп-співак Джастін Бібер розкрив свій діагноз: у нього хвороба Лайма, також відома як кліщовий бореліоз.

Читайте такожДжастін Бібер з рожевими волоссям у новому кліпі станцював на столі

"У мене були тяжкі два роки, - написав 25-річний співак в "Інстаграмі". - Безліч людей постійно говорили, що Джастін Бібер жахливо виглядає, сидить на наркоті, але вони просто не знають мій діагноз".

Відео дня

Додатково до бореліозу, який діагностували у Бібера в кінці минулого року, він страждає хронічною вірусною інфекцією, яка впливає на шкіру, функції мозку, рівень енергії і здоров'я в цілому.

Бібер написав, що бореться з хворобою і сповнений рішучості перемогти.

Хвороба Лайма викликається бактерією, яку переносять кліщі. Симптоми захворювання різноманітні і включають лихоманку, висип, невралгічні болі, в деяких випадках уражаються серце і очі.

Співак повідомив своїм підписникам в "Інстаграмі", яких у нього 124 млн, що отримує правильне лікування.

Він написав, що хоча повністю хвороба невиліковна, він бореться і скоро викладе на YouTube документальний серіал. "Ви побачите все про те, як я борюся і ПЕРЕМАГАЮ!!" - написав Бібер, пообіцявши, що повернеться до творчості і буде "кращим ніж раніше".

Чутки про наркотичну залежність співака поширилися після декількох фотографій, на яких він виглядав дуже виснаженим, а обличчя було вкрите прищами.

Дружина суперзірки, модель (і дочка актора Стівена Болдуіна) Хейлі Бібер виступила на захист свого чоловіка, якого почали висміювати в соцмережах і дорікати в тому, що він надмірно драматизував свій діагноз. "Вивчіть питання самі і послухайте розповіді людей, які страждають протягом багатьох років. Займіться самоосвітою", - написала вона.

Захворювання викликається бактерією, яку переносить певний тип кліщів в Північній півкулі.

Хвороба Лайма не передається від людини до людини.

Червоні висипання, стомлення і висока температура зазвичай з'являються приблизно через три тижні після укусу кліща.

Більшість пацієнтів, які пройшли повний тритижневий курс антибіотиків, повністю одужують, однак у деяких симптоми тривають протягом декількох років. Неясна причина більшої сприйнятливості деяких людей до хвороби Лайма. У будь-якому разі при підозрі на це захворювання слід негайно звернутися до лікаря.