Настя Каменських для мексиканського Playboy / фото playboy.com.mx

Українська співачка стала першою з вітчизняних зірок, кому вдалося завоювати серця слухачів за океаном. Під час робочої поїздки до Латинської Америки Настя Каменських дала інтерв'ю місцевому Playboy та стала героїнею пристрасної фотосесії для відомого глянцю.

Як пише JetSetter, українська виконавиця отримала шалену популярність на батьківщині й вирішила не зупинятися на досягнутому, очолюючи музичні чарти за океаном. Так, зірка розповіла мексиканському виданню Playboy про найближчі творчі плани та прагнення якомога більше познайомити слухачів у всьому світі з українською культурою. 

Окрім відвертих зізнань на сторінках глянцю з'явилися відверті світлини зірки / фото playboy.com.mx

Виконавиця зізналася, що її любов до Латинської Америки родом з дитинства. Їй завжди подобалася місцева музика, саме тому вона мала мотивацію вивчати іспанську, аби зрозуміти сенс улюблених пісень. У цьому їй дуже допомагали мексиканські мильні опери. 

Відео дня

Читайте такожНастя Каменських знялася в топі та міні-шортах (фото)

Враховуючи те, що артистку запросили до країни з презентацією нового треку "Elefante", вона планує розвивати свою творчу діяльність за океаном та навіть навідатися до Мексики з сольним концертом, адже там панує особлива святкова атмосфера. 

«Я багато разів була в Мексиці в якості туриста і вже в якості артиста, але це лише початок. Тепер у моїх планах приїхати туди з концертом. У цій країні мені подобається все, а особливо люди, які завжди співають, танцюють та радіють життю», — каже Каменських і зізнається, що Латинська Америка цікавила її ще в дитинстві, адже її батьки певний час жили в Мексиці та багато розповідали про культуру цього регіону.

Пристрасна Настя Каменських на сторінках мексиканського Playboy / фото playboy.com.mx

До речі, іспанську вона вивчила лише за 1,5 роки: «Я люблю латиноамериканську музику, і мені завжди хотілося розуміти про що ці пісні, розуміти мову. Це мотивувало мене вивчити іспанську. Практикувати розмовну мову мені допомагають мексиканські мильні опери, я їх стільки переглянула, що вже і складно згадати всі назви».

Окрім відвертих зізнань на сторінках глянцю з'явилися відверті світлини зірки, на яких вона постала у трьох еротичних образах. Перед камерами Настя Каменських позувала у короткому чорному топі, шкіряній куртці та мініспідниці, додавши до зухвалого вбрання масивні золоті прикраси. 

Також артистка анонсувала прем’єру нового треку Miami наприкінці січня, який записала разом з одним із найуспішніших виконавців реггетону у світі, кубинським співаком Джейкобом Форевером (Jacob Forever), та молодим домініканським виконавцем Джесі Франком (Jessy Frank).

Своєю творчістю NK відкриває Україну світові. Свій трек «Elefante», в якому латинські ритми з'єдналися з української сопілкою, вона представила в Мексиці, куди її запросили після фурору треку «Peligroso». Зараз «Elefante» підкорює радіо США, Канади і Мексики SiriusXM Venus. Крім того, пісня звучить на борту літаків американських авіаліній JetBlue і на популярному радіо iHeart.

Варто зазначити, що кліп «Elefante» всього за 8 тижнів набрав більше 20 мільйонів переглядів. А дебютний англо-іспаномовний трек NK «Peligroso», очолив чарти Billboard, Music Choice, MTV, HTV і привернув увагу популярного пуерториканського виконавця Де Ла Гетто, - так в результаті з'явився спільний ремікс на «Peligroso».