David Axelrod пройшов у фінал Нацвідбору / УНІАН

Продюсер і дружина співака David Axelrod, який пройшов у фінал Нацвідбору на "Євробачення-2020", Олена Мозгова відповіла на закиди на адресу артиста.

Так, Альона зізналася, що довго думала, як відреагувати на звинувачення екс-менеджера Аксельрода в тому, що він аферист і брехун". Однак, у підсумку, вони вирішили не надавати чуткам в мережі особливої уваги.

Читайте такожСєдокова показала видатні груди у сукні з дуже глибоким декольте (фото)

Відео дня

"Ті, хто думає, що зможе вибити нас з колії, або відвернути від підготовки до фіналу своїми скандалами, заказухами, жовтими статтями, своїми помиями і брудною білизною дуже, сц*ко, помилилися щодо стійкості наших характерів і твердості наших переконань. Ми сьогодні довго думали, вирішували, як реагувати на це все, чи потрібно показувати рішення суду по справах, які ми виграли ще в 2012 році, чи потрібно доводити, що плагіату немає і взагалі що з цим всім робити. І ми вирішили, що ніяк! Ось просто ніяк і все! Нам нема чого виправдовуватися або щось доводити", - підкреслила Мозгова.

Нагадаємо, що раніше була піар-директор співака Анжеліка Буркіна звинуватила співака у тому, що він змінив ім'я, щоб не розплачуватися з боргами.