Королева Єлизавета ІІ, принц Філіпп і Девід Армстронг-Джонс / фото REUTERS

Сьогодні стало відомо про те, що 58-річний син принцеси Маргарет, рідної сестри королеви Єлизавети II - Девід Армстронг-Джонс розлучається з дружиною Сереною і це, після 26 років подружнього життя і народження двох дітей.

Як пише ТСН, уже випущено офіційну заяву, в якій говориться: "Граф і графиня Сноудон дійшли згоди з приводу того, що їхній шлюб вичерпав себе і їм потрібно розлучитися. Вони просять про те, щоб преса поважала приватне життя їхньої сім'ї".

Читайте такожУ Єлизавети II нові проблеми: у королівській родині Британії оголосили про розлучення

Відео дня

Вже деякий час вони живуть окремо одне від одного. Розлучення обіцяє бути мирним, без скандалів і розподілу майна. У пари є 20-річний син Чарльз і 17-річна дочка Маргарита.

Про сімейне життя Девіда і Серени практично нічого не було відомо. Жодних скандальних історій. Їх навіть вважали зразком стабільності, особливо, якщо порівнювати їхню пару з батьками Девіда – принцесою Маргарет і її чоловіком Ентоні Армстронг-Джонс.

Нагадаємо, пара зіграла весілля 8 жовтня 1993 року в церкві Святої Маргарити в Вестмінстері. На заході були присутні 650 гостей: королева Єлизавета II, королева-мати, принцеса Діана, принцеса Анна і багато інших. 

Буквально тиждень тому стало відомо про те, що син принцеси Анни Пітер Філліпс і його дружина Отем Келлі збираються розлучитися після 12 років шлюбу. Цю інформацію також вже прокоментував палац.