Варто відзначити, що фотографія зроблена в низькій якості / фото: Пугачова/Instagram

Відома російська і радянська співачка Алла Пугачова у свої 70 років виглядає відмінно, але іноді виставляє фотографії, які викликають безліч питань у її шанувальників.

Читайте також"Це жах!": Алла Пугачова шокувала новими фото

Остання фотографія, що з'явилася на сторінці Пугачової в Instagram, одна з таких. Вона викликала бурхливі обговорення серед шанувальників примадонни.

Відео дня

Варто відзначити, що фотографія зроблена в низькій якості. Можливо, саме тому у багатьох підписників Алли Пугачової виникло питання, що у неї з обличчям.

«А хто це на фото? Я не впізнаю вас в гримі. Це жінка-весна?», «Стара», «Що сталося з обличчям?", "До її років доживи і все зрозумієш, і все побачиш сам», «Господи, як маска!" – коментували підписники.

Хоча і підпис до фотографії був дуже життєрадісним. Алла Борисівна лише привітала своїх шанувальників з першим днем весни.

Як повідомляв УНІАН, днями російський шоумен Максим Галкін показав сімейне фото, на якому зображена його дружина Алла Пугачова і їх двійнята Ліза і Гаррі.

На фото примадонна виглядає втомленою, хоч і посміхається. Вона обіймає дочку, а син у цей час зосереджений на телефоні. Зазначимо, що на знімку Алла Борисівна не така відфотошоплена, як завжди, її волосся розпатлане, а під очима видно зморшки.