Принц Гаррі і Меган Маркл / фото REUTERS

Новина про повернення на британську землю Меган Маркл і принца Гаррі вже стала сенсацією не тільки в британських ЗМІ. Адже після зречення від королівських обов'язків (8 січня) скандальна пара ще жодного разу не з'являлася разом у Великобританії на офіційних заходах. І якщо Гаррі хоч зрідка, але приїжджав на батьківщину, то Маркл з сином Арчі "з кінцями" переїхала до Канади. Їх поява на щорічному благодійному вечорі Endeavour Fund Awards встигла облетіти весь світ. Всі захоплюються життєрадісністю герцогів Сассекських. І звичайно ж, стилем Меган!

Як пише РБК-Україна, найбажанішу пару вечора десятки папараці очікували ще біля під'їзду до Mansion House. Лондон символічно зустрів герцога і герцогиню Сассекських дощами. Однак щасливу парочку це анітрохи не засмутило. З широкими усмішками Меган і Гаррі йшли під руку під парасолькою.

Відео дня

Окремої уваги заслуговує стильний образ герцогині. Для відвідування важливого у всіх для себе відносинах заходу Маркл вибрала сукню-футляр від бренду Victoria Beckham за 32,200 грн. До речі, довгий час в британський ЗМІ ходили чутки, що Меган посварилася зі своєю подругою — іменитим дизайнером Вікторією Бекхем. Як відомо, представники монаршої сім'ї часто використовують "стильні символи" для спілкування з пресою. Так що не виключено, що таким образо Меган дає зрозуміти — у неї з Вікторією як і раніше гарні відносини. І не варто вірити чуткам!

Читайте такожПерший вихід після Megxit: Меган Маркл і принц Гаррі підкорили публіку ефектною появою в Лондоні (фото, відео)

Плаття-футляр ніжного блакитного відтінку відмінно підкреслило струнку фігуру Меган. І слід зазначити, що Маркл повністю прийшла до колишньої форми після народження принца Арчі (травень 2019). Малюкові 10 місяців. І до речі, він залишився з нянями в Канаді!

Образ Меган доповнюють сині замшеві туфлі від Manolo Blahnik. В руках — клатч під мармур від Stella McCartney. Волосся Меган заплела в тугий хвіст. А ось вечірній макіяж зроблений з акцентом на легкий смокі-айс і винні губки. Такий макіяж дуже личить дружині принца Гаррі. З прикрас — ледь помітні золоті сережки і браслет.

Гаррі також відповідав образу своєї дружини. Молодший онук Єлизавети II обрав класичний костюм синього кольору, білу сорочку і краватку в тон костюма. До речі, кажуть, то відтінки синього символізує постійність і справедливість! Хто знає, може, і кольоровою гамою своїх образів герцоги хотіли щось сказати.

Днем перед церемонією папарацці засікли Меган і Гаррі при виході з лондонського готелю The Goring Hotel. Тоді герцогиня Сассекськая посміхалася на камери і показала стильний весняний образ. Перед камерами Меган вперше за довгий час з'явилася в класичному пальто пісочного відтінку від Alex Eagle. Вишукані туфлі з відкритою п'ятою — від Aquazzura. І акуратна чорна сумочка — від Loewe.