Харві Вайнштейн / REUTERS

Засудженого за зґвалтування американського продюсера Харві Вайнштейна госпіталізували через біль у грудях вже за кілька годин після винесення вироку в суді.

Про це повідомляє CNN.

Рішення перемістити Вайнштейна до лікарні було ухвалено керівництвом лазарету в’язниці острова Рікерс. Медики обстежать одіозного продюсера, і він залишиться в лікарні на ніч.

Відео дня

Читайте такожТом Хенкс і його дружина заразилися коронавірусом

У лютому американець лікувався у Бельвю з тахікардією і високим артеріальним тиском. Крім того, у продюсера є проблеми зі спиною.

Саме через проблеми зі здоров’ям захисники закликали засудити продюсера до 5 років в’язниці. Вони стверджували, що зі слабким здоров’ям чоловік не витримає більшого терміну і він стане для нього «довічним ув’язненням».

Видання пише, що в’язниця на острові Рікерс відома своїм насильством і поганими умовами. У жовтні 2019 року міська рада Нью-Йорка навіть готова була її зачинити.

11 березня Вайнштейна засудили до 23 років позбавлення волі за звинуваченням у злочинних діях сексуального характеру й у зґвалтуванні третього ступеня.

Сексуальний скандал навколо Харві Вайнштейна розгорівся у 2017 році після того, як десятки жінок звинуватили його у сексуальних домаганнях та насильстві. Невдовзі у всьому світі почалась кампанія #MeToo, у рамках якої жінки розповідали про пережите сексуальне насильство.