Настя Каменських / фото: kamenskux/Instagram

Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під творчим псевдонімом NK, похвалилася перед підписниками струнким тілом.

Нову фотографію Каменських розмістила на своїй сторінці в Instagram.

Читайте такожНастя Каменських з'явилася в ультраобтислому комбінезоні (фото)

Відео дня

На знімку Настя Каменських сидить в привабливій сексуальній позі і дивиться в камеру. Одягнена в червоно-чорний спортивний топ і лосини, вона ніби хизується своїми кислотно-помаранчевими кросівками. Яскраве світло сонця з вікна додає легкості її недбалій зачистці. Настя на фотографії задоволена собою - вона сміливо показує себе без макіяжу.

Співачка проанонсувала фітнес-тренування, які вона вирішила проводити для своїх шанувальників онлайн у зв'язку з карантином через пандемію смертельного коронавірусу.

«Разом ми сила! Тому зараз нам особливо важливо підтримувати один одного і мотивувати! Я знаю, що ви свідомо ставитеся до свого здоров'я та здоров'я інших і залишаєтеся вдома, хоч це і не легко. Коли я провела перше онлайн тренування з вами і отримала так багато фідбеків, то зрозуміла, що хочу і буду продовжувати! Тому на період карантину ми з вами регулярно будемо займатися разом», - написала вона.

«Будемо робити вам тонкі талії, пружні Кім, стрункі ніжки і підтягнуті ручки!» - підкреслила Настя Каменських.

Як повідомляв УНІАН, 32-річна Каменських показала своє обличчя без макіяжу.