Голлівудський актор Том Хенкс \ REUTERS

Голлівудський актор Том Хенкс поділився з шанувальниками інформацією про те, як в даний час почуває себе після зараження коронавірусом.

Читайте такожХворий на коронавірус Том Хенкс пройшов курс лікування і виписався з лікарні

Так, 63-річний актор, який знаходиться на домашньому карантині після виписки з лікарні, у своєму Twitter опублікував пост, в якому повідомив про своє самопочуття.

Відео дня

"Привіт народ. Минуло два тижні з перших симптомів, і нам вже краще", - зазначив актор, коментуючи свій стан здоров'я і своєї дружини.

Також Хенкс розповів, як працює самоізоляція і закликав всіх дотримуватися правил карантину. "Самоізоляція працює так: ви нікуди не ходите, нічого ні від кого не берете і не отримуєте. Здоровий глузд такий! Це займе деякий час, але якщо ви подбаєте про себе та інших і відмовитеся від деяких речей, то і це скоро закінчиться", - зазначив актор.

Як повідомляв УНІАН, Том Хенкс і його дружина Ріта Вілсон одні з перших зірок Голлівуду, які оголосили про зараження COVID-19. Коронавірус подружжя підхопило в Австралії, куди приїхало працювати над фільмом про Елвіса Преслі.