Тепер комік співає про те, як потрібно мити руки / Фото: youtube

Японський комік і виконавець Піко-Таро переробив свою знамениту пісню PPAP через коронавірус.

Назва хіта спочатку розшифровувалася як Pen-Pineapple-Apple-Pen («Ручка-ананас-яблуко-ручка»). Виконавець поміняв його на Pray-for-People-And-Peace («Моліться за людей і мир»). Відео з'явилося на його сторінці на YouTube.

«У мене є рука, у мене є мило. Мити, мити, мити, мити, мити», — співається у пісні, тепер присвяченій профілактиці захворювання коронавірусом.

З моменту завантаження відео встигли подивитися майже 350 тисяч разів. Як зазначає Reuters, відео стало дуже популярним у японському сегменті Twitter і увійшло до п'ятірки найпопулярніших на 6 квітня.

Читайте такожНизка відомих музикантів записала пісню на підтримку тих, хто перебуває на карантині

Станом на 5 квітня в Японії коронавірусом SARS-CoV-2 заразилися 3858 осіб, померли 93, не рахуючи випадок на круїзному лайнері Diamond Princess. При цьому пандемія вже призвела до перенесення Олімпіади-2020, яка пройде в Токіо, на 2021 рік.

У жовтні 2016 року пісня Pen-Pineapple-Apple-Pen стала рекордсменом Книги рекордів Гіннесса як найкоротша композиція, яка увійшла в чарт кращих пісень музичного видання Billboard.

Як повідомляв раніше УНІАН, російська R&B і реп-виконавиця Тетяна Липницька, яка виступає під творчим псевдонімом Б'янка, випустила пісню про коронавірус.