Ада Роговцева відповіла, чи зможуть українці пробачити росіянам

На думку актриси, для цього потрібно чимало часу.

Відома українська актриса Ада Роговцева розповіла, чи зможуть українці колись пробачити росіянам. Вона вважає, що спочатку представники країни-агресорки мають пройти через декілька етапів.

"Звичайно. Ми ж, українці. Це можливо тільки через кілька поколінь, з вихованням, каяттям росіян і розплатою. Всі вони мають пройти ці етапи. Раніше Україна не пробачала, а терпіла", - визнала Роговцева в інтерв'ю Олексію Суханову.

Актриса розповіла, що нещодавно їй подарували велику книгу про історію України та покоління шістдесятників. Роговцева визнає, що не може відірватися від читання, бо це допомагає їй скласти "мозаїку" з українських проявів, такі як ненависть, розуміння та пробачення.

"Як нація, на превеликий жаль, ми ж тільки починаємо все усвідомлювати. Наприклад, мені стільки років, а я тільки починаю усвідомлювати по-справжньому, що я українка. Тому що я була під радянською владою, під впливом, під дурістю якихось вже сучасних наших течій. Комусь одному  повірила. А я ж не одна така, і тим більше, що я все-таки думаюча, але я попала", - зазначила актриса.

Нагадаємо, раніше Роговцева з ненавистю висловилася про росіян та зазначила, що їх потрібно знищувати.

Вас також можуть зацікавити новини: