Акторка розповіла, чому продала нове житло / фото інстаграм Катерини Тишкевич

Українська акторка Катерина Тишкевич назвала причину продажу свого будинку під Києвом.

Виявилося, що вони разом з чоловіком Валентином Томусяком купили нову оселю за три тижні до початку війни. Пара навіть не встигла у ньому пожити, як виникли проблеми, через які потрібно було продати майно. 

"Трохи ностальгії…Це ми біля дверей свого будинку, який придбали за три тижні до повномасштабного вторгнення. Багато років працювали і купили власними силами. А потім продали, бо не тягнули, і багато грошей йшло і досі йде на моє лікування", - написала Тишкевич в своєму Instagram. 

Відео дня
Скріншот сторіз Катерини Тишкевич

Яка була вартість житла і за скільки пара його продала - Катерина не зазначила. Проте додала, що не шкодує про продаж і вірить, що у майбутньому вони з чоловіком ще придбають свою нерухомість. 

"Чи шкодуємо ми? Ні! Бо занадто багато страшних спогадів з того часу. Початок війни ми зустріли там і це назавжди в пам'яті. Разом із тим погіршення мого стану, повне безробіття, бо ніхто серіали не знімав перші два роки взагалі. Беремо з того досвіду тільки те, що приватний будинок – це дуже класно і колись знову обов'язково на нього заробимо", - наголосила акторка. 

Скріншот сторіз Катерини Тишкевич

Також Катерина розповіла, що вони з чоловіком були поряд з будинком і вирішили зазирнути за паркан. Виявилося, що нові власники зрізали їхні троянди і посадили туї. 

Нагадаємо, нещодавно акторка Катерина Тишкевич поскаржилася на погіршення здоров'я.

Вас також можуть зацікавити новини: