Шаманська розповіла, як змінила зовнішність / instagram.com/shamankaa

Українська ведуча і блогер, яка з початку повномасштабної війни живе з сином в США, Аліна Шаманська розповіла про всі пластичні операції. Вона зізналася, що їх було багато.

На YouTube-каналі "Розмова" дівчина сказала, що завжди мріяла про кар'єру телеведучої, проте розуміла, що з її зовнішністю її навряд чи візьмуть в кадр. Тому вона зважилася на зміни.

Аліна зробила ринопластику (пластика носа), хейлопластику (пластика губ), блефаропластику (операція зі зміни форми повік) і видалила грудки Біша. Також вона поставила собі вініри.

Відео дня

"Я оцінювала себе об'єктивно, якщо я буду такою повною і у мене будуть жовті зуби, хто візьме мене в кадр?" - зізналася Шаманська.

Дівчина додала, що після хейлопластики трохи збільшила губи. На цьому вона вирішила зупинитися.

Шаманська розповіла про пластику / instagram.com/shamankaa

Чим відома Аліна Шаманська

Аліна Шаманська - українська телеведуча і блогер. Вона була автором проекту "33 за 3". Нещодавно розлучилася зі своїм чоловіком, коміком Русланом Ханумаком. Причину розлучення вона не називає.

У неї є син, через якого вона і переїхала в США. Каже, що не повернеться на батьківщину, поки до цього не буде готова її дитина. На життя в США вона витрачає мінімум 5 тисяч доларів. Аліна зізнається, що їй доводиться економити.

Вас також можуть зацікавити новини: