Пугачова сильно схудла / Скріншот

Відомий російський гуморист Максим Галкін не стомлюється тішити своїх дописників фото та відео з дружиною Аллою Пугачовою.

Читайте такожПугачова показалася без гриму і налякала фанатів (фото)

На своїй сторінці в Instagram чоловік Примадонни опублікував ролик, в пості під яким поміркував на екологічні теми. Але на записі показав зіркову дружину з дітьми.

Відео дня

У кадрі Алла Борисівна постала з дітьми — Гаррі та Лізою — на березі річки. Пейзаж навколо заворожує.

Але на відео впадає у вічі одна страшна деталь — занадто худі коліна Пугачової. Здається, що 71-річна артистка перестаралася зі схудненням.

"Мамо, а ти знаєш, що ти — найкраща мама на світі", - чути, як Ліза звертається до Примадонни.

Дорогі друзі, потрібна ваша підтримка прекрасною екологічної ініціативи! Проголосуйте за створення туристично-рекреаційного кластера "Звенигородський вектор" в долині Москви-ріки від Архангельського до Звенигорода. Розвитку туризму, мережі ООПТ, впорядкування пам'ятних місць і екологічне просвітництво на даній території - реальна альтернатива її урбанізації. Всеросійське товариство охорони пам'яток історії та культури, Дружина охорони природи біофаку МГУ і адміністрація Одінцовського округу подали проект "Звенигородський вектор" на розвиток екотуризму в Росії. Проект включає долину Москви-річки та її притоки, экомаршруты по лісовим, лучним і болотним екосистемам, унікальних об'єктів культурної спадщини та пам'ятних місцях. Підтримати проект можна до 23 липня. Для цього потрібно: - зареєструватися або авторизуватися через соцмережі на сайті https://priroda.life/; - у розділі "Географія" вибрати регіон - Московська область; - вибрати проект "Звенигородський вектор", шукається він за назвою ООПТ, розташованої в серці проекту - заказник "Долина річки Сторожка"; - поставити сердечко під картинкою проекту. Спасибі! #звенигородскийвектор

Публікація від Максим Галкін (@maxgalkinru)

Раніше російський дизайнер Ігор Гуляєв спробував зняти співачку Аллу Пугачову. Відповідне відео він опублікував на своїй сторінці в Instagram.