Чутки про те, що Alyosha знову перебуває в цікавому положенні з'явилися ще в лютому \ viva.ua

Лідер групи "Антитіла" Тарас Тополя і співачка Alyosha поділилися радісною звісткою. Зіркове подружжя офіційно підтвердило, що незабаром втретє стануть батьками.

Чутки про те, що Alyosha знову перебуває в цікавому положенні з'явилися в Мережі ще в середині лютого, проте тільки зараз співачка зважилася розповісти про майбутнє поповнення в сім'ї.

Відео дня

В інтерв'ю виданню Viva майбутня мама розповіла, що вони хотіли ще одного малюка, однак сподівалися на долю. "У мене було бажання народити третю дитину, а коли це має статися - не моє і не Тараса рішення, а Творця. Ми не спеціально. Я просто відчувала, що це станеться і була готова до цього. Ми обидва дуже раді, що нас вибрала ще одна душа, яку ми оточимо любов'ю ... ", - сказала Alyosha.

Тарас, в свою чергу, додав, що сини (артисти виховують двох синів - Романа та Марка) на новину про поповнення в родині відреагували емоційно і радісно. І з упевненістю заявив: "Роман – дуже чуттєвий молодий чоловік. Упевнений, він буде давати дитині багато ласки і любові. А Марк, в свою чергу, буде оберігати від кривдників в майбутньому, адже у нього такий характер, що може постояти і за себе, і за весь під'їзд".

Співачка вагітна третьою дитиною \ viva.ua

Нагадаємо, що Тарас Тополя і Alyosha одружилися влітку 2013 року. У пари є двоє синів – 7-річний Роман та 4-річний Марк.