Сєдокова заміжня за Янісом Тіммою / фото instagram.com/annasedokova

Відома співачка й екс-"віагра" Анна Сєдокова вразила своїх дописників в Instagram розповіддю про проблеми в сімейних стосунках з Янісом Тіммою.

"Якби ви знали, скільки абсолютного кретинізму в наших стосунках. Так, ми не постимо, як ми лаємося. Так, ми не постимо, як він від мене йде. Як я від нього йду. Хоча, вже як майже рік ми тримаємося, але нещодавно він пішов від мене в іншу кімнату спати", - поділилася виконавиця.

Читайте такожСєдокова натякнула на розлучення з молодим баскетболістом та нарвалася на критикуАнна зізналася, що часто винуватцем сварок стає саме вона, оскільки у неї є попередній травмуючий досвід.

Відео дня

"А мені весь час треба сказати, копнути, розібратися, з'ясувати", - продовжила Сєдокова.

Артистка написала, що пам'ятає, як у стані алкогольного сп'яніння тікала в шкарпетках без взуття від свого чоловіка з клубу і хотіла розлучитися з ним.

"Він зупинив мене біля воріт будинку. Я нічого не пам'ятала вранці. Просто побачила, як акуратно лежали брудні білі шкарпетки. Він затягнув мене в душ і включив воду. Пам'ятаю, як дуже злилася на нього, що він мене не відпускає. Я тихо про себе дякую йому кожен день, за те, що він тоді мене не відпустив", - розповіла колишня "віагра".

Анна Сєдокова: творчість і особисте життя

  • Сєдокова була солісткою "ВІА Гри", у 2006 році почала сольну кар'єру, через десять років презентувала перший сольний альбом "Личное". 
  • Сєдокова - мати трьох дітей. У неї дві дочки й син.
  • У 2020 році Анна вийшла заміж за Яніса Тімму. Це третій шлюб співачки та другий у її обрання.