Анна розповіла історію / фото instagram.com/annasedokova

Відома співачка Анна Сєдокова опублікувала в Instagram пост в якому розповіла, що в 21 рік зробила ліпосакцію.

"Я жінка, яку хочуть. Володіти, дізнатися, помацати, одружитися, бути матір'ю дітей, поговорити, дізнатися. Чи завжди це так? Ну ні. У школі я була гидким і нікому не потрібним каченям. Я дивилася на красивих дівчаток і мріяла стати як вони, мати все, що є у них. Я розплітала свої нескінченні кіски, цілувалася з помідорами і все чекала свого принца. Коли ж він прийде, а краще приїде на мерсі і врятує мене. Він так і не приїхав. Потрібно було щось робити. І я почала вчитися", - написала Сєдокова.

Читайте також"Її бджоли покусали?": постарілу Сєдокову розкритикували в мережі (фото)

Відео дня

За її словами, на першому кастингу у "ВіаГру" з нею поговорили всього 2 хвилини і відмовили. Тоді їй сказали, що вона не жіночна.

"Життя било мене досить жорстко. Іноді сама, іноді руками мудаків, але я не здавалася. Я мріяла стати найкрасивішою дівчинкою в школі. У 21 рік, після народження дитини, я зробила ліпосакцію. Мені говорили, що я жирна. Що я не жіночна і товста. Я вирішила, що разом з жиром піде і невпевненість в собі. Жир незабаром повернувся, невпевненість нікуди не йшла. Тільки тепер я думала, що якщо навіть це не допомогло, значить я прокажена. Я не звинувачувала нікого. Тільки себе. Але все так само продовжувала мріяти. І діяти", - додала співачка.

Через майже 15 років Сєдокова нарешті вважає себе красивою, сексуальною, бажаною і впевненою в собі жінкою.

"Я вибрала гідного чоловіка, а він вибрав серед тисяч мене", - підсумувала зірка.

Як повідомляв УНІАН, раніше Сєдокова засвітила груди в купальнику з величезним розрізом.