Весілля Анни Трінчер та Олександра Волошина / Фото - instagram.com

Блогер Богдан Беспалов розповів, що Олександр Волошин повернувся до Ані Трінчер після розлучення і зараз задаровує її розкішними букетами квітів.

Беспалов натякнув, що у Волошина немає планів знову будувати сім'ю з Анею, він буде йти, приходити, потім знову йти до тих пір, поки ця схема буде працювати.

"Так буде відбуватися до того моменту, поки репутація Трінчер не буде повністю знищена. Тому що для Трінчер, напевно, не так важлива кар'єра, мізки не так добре працюють, а ось сердечні справи... На що ви розраховуєте? Думаєте, це комусь цікаво?" - поцікавився у пари Беспалов.

Блогер додав, що зараз кар'єра Трінчер тримається тільки на Instagram, а як співачка вона вже нікому не потрібна. А Волошина він і зовсім назвав пристосуванцем.

"Саша нічого не втрачає. Він вичавить тільки максимум", - додав Беспалов.

Розлучення Трінчер і Волошина

Богдан Беспалов був першим, хто розповів про розлучення Трінчер і Волошина. Однак довгий час пара спростовувала цю інформацію. 

У 2023 році вони все ж зізналися, що розлучилися і записали спільне інтерв'ю, в якому розставили всі крапки в своїх стосунках і подякували одне одному.

Крім того, нещодавно Трінчер заявила, що повертатися до Волошина не планує. Зараз, за її словами, вона абсолютно вільна.

Вас також можуть зацікавити новини: