Атака дронів на Київ: Камалія дивом не втратила сестру (фото)

За словами співачки, вона плакала від щастя, коли дізналася, що тоді її сестра була не вдома.

Відома українська співачка Камалія розповіла, що її двоюрідна сестра живе у будинку, який понівечило під час нещодавньої атаки дронів на Київ. Житло її родички також постраждало.

За словами Камалії, вона плакала, коли дізналася, що у Голосіївському районі уламки шахеда впали на будинок. Втім, зірка плакала від щастя. На той момент її двоюрідної сестри не було вдома.

"Звичайно, від вибухової хвилі вилетіло скло з вікон, і навіть поплавились віконні рами, два верхні поверхи повністю зруйновані. Будинок - непридатний до життя, сподіваюсь відремонтують. Найжахливіше - загинула людина", - написала співачка.

На фото та відео, які розмістила Камалія, можна побачити, що в оселі її сестри дійсно вибило вікна. Співачка показала, який вигляд має будинок зовні, та що сталося у самій квартирі.

Атака дронами на Київ - що відомо

У ніч на 30 травня росіяни знову запустили дрони. Вони намагалися вдарити ними по столиці. Уламки одного з "Шахедів" впали на будинок у Голосіївському районі. Відомо, що внаслідок цього загинула одна людина.

Мер Києва розповідав, що жінка, яка загинула, під час тривоги вийшла на балкон, аби подивитися на роботу ППО. Сьогодні ж її сестра спростувала таку інформацію і розкрила інші обставини її смерті. 

Вас також можуть зацікавити новини: