Що стало з Миколою Басковим / колаж з фото

Кореспондент пропагандистського "Московського комсомольця" розповів, що російський співак Микола Басков вже не може сам пересуватися через свою хворобу.

Як повідомляють росЗМІ, Басков взяв участь у щорічному новорічному концерті "Блакитний вогник", де виступив у ролі ведучого. Однак він не зміг сам вийти на сцену, його вели під руки.

"Коли учасники масовки сіли на свої місця, в залі з'явився Микола Басков. Його вели під руки, а на одну ногу співак кульгав. Було видно, що кожен крок дається Баскову важко. На сцену артист піднявся зі сторонньою допомогою, а з місця не рухався", – повідомляють росЗМІ.

Відео дня

У Миколи Баскова проблеми зі здоров'ям

Російський співак і відкритий путініст, який підтримує війну РФ проти України, Микола Басков шокував змінами в зовнішності. "Натуральний блондин" сильно погладшав.

Пізніше про зовнішній вигляд Баскова висловилася екс-депутат Держдуми Марія Максакова. Вона заявила, що путініст виглядає нездорово.

"Зараз він виглядає просто нездорово. І якщо навіть говорити про те, що з нього ліпили такого ось Кобзона, то Кобзона з Колі не вийшло, але і Баскова в собі він теж втратив. Думаю, що він розуміє перспективу цього всього, що все буде тільки погіршуватися. Як його становище, так і його фізичне самопочуття будуть відплачувати йому за його жахливу і для мене навіть дещо несподівану його позицію (підтримку війни в Україні, - УНІАН)", - сказала Максакова.

Вас також можуть зацікавити новини: