фото instagram.com/o_zalisko/

Волонтер та відомий блогер-мільйонник Олександр Заліско відвідав найгарячішу ділянку фронту, щоб передати військовим дрони та гуманітарну допомогу.

Про це Олександр Заліско розповів на своїй сторінці в Instagram.

У пості-звіті він розповів по поїздку, закликав всіх інших людей також долучатися до волонтерства та підтримки ЗСУ, тому що сукупність скромних внесків може дати вже дуже великий результат.

Відео дня

"Розумію, що в масштабах країни і лінії фронту - це небагато. Але в цьому і суть. Якщо кожен з нас буде робити своє "небагато", то в сукупності це буде "БАГАТО"! А то і "ДУЖЕ БАГАТО". І тоді це буде велика сила! Дякую кожному, хто долучився до цього збору. Та і взагалі, до всіх зборів", - пише волонтер.

Заліско розповів, що дрони були куплені за рахунок коштів, зібраних в рамках одного з його розіграшів.

Блогер-мільйонник Заліско відвіз дрони військовим прямо у Бахмут
Блогер-мільйонник Заліско відвіз дрони військовим прямо у Бахмут

Зауважимо, що в рамках нещодавнього розіграшу генератора за донат для ЗСУ Олександру вдалося зібрати понад 170 тисяч гривень для закупівлі корисних речей військовим.

"Ми далі збираємо донати. Далі шукаємо де придбати дешевше, щоб купити більше. Далі спілкуємось з військовими і закриваємо їхні потреби. Хоч і маленькі в масштабах фронту. Але наскільки великі в масштабі окремого життя кожного бійця", - зауважує волонтер, підкреслюючи, наскільки важливою є допомога будь-якого масштабу, адже життя кожної людини безцінне.