Ісаак Віджраку та Ані Лорак / Скриншот Instagram

Опальна співачка Ані Лорак відреагувала на теракт у "Крокус Сіті Хол", під час якого загинули 150 людей. На своїй сторінці в Instagram вона оприлюднила свічку та додала дату "22.03.2024". Таким чином вона поспівчувала росіянам.

Не пройшов повз цю ситуацію і її бойфренд Ісаак Віджраку. Він також опублікував пост, у якому написав, що співчуває всім, кого торкнулося насильство - Україні, Росії, Африці та іншим.

"Я сумую за Україною, Росією, Африкою і кожним куточком світу, якого торкнулося насильство. Моє серце співчуває всім, кого торкнулися недавні події, зокрема трагічний інцидент у Москві. Це урочисте нагадування про нагальну необхідність співчуття і розуміння в нашій взаємодії одне з одним", - написав Віджраку.

Відео дня
Скріншот Instagram

Варто зазначити, що бойфренд Лорак, незважаючи на те, що зараз говорить про скорботу про Україну, жодного разу не висловився щодо повномасштабного російського вторгнення.

При цьому він неодноразово відвідував країну-агресора і з'являвся на світських заходах разом зі зрадницею Лорак. Тому такий його пост виглядає досить цинічно.

Нагадаємо, Ані Лорак досі мовчить про велику війну в Україні. Ба більше, нещодавно стало відомо, що вона отримує російське громадянство.

Вас також можуть зацікавити новини: