Фанати запідозрили, що Брітні Спірс мертва / фото instagram.com/britneyspears

Фанати американської поп-співачки Брітні Спірс запідозрили, що зірка знаходиться в небезпеці або ж зовсім вже може бути мертва.

Читайте такожБрітні Спірс хоче позбавити батька опікунства над собоюПодібні припущення у шанувальників Спірс з'явилися після того, як вона опублікувала старе фото у своєму Instagram і почала міркувати про щастя.

"Запитайте себе сьогодні, чи дійсно я щасливий? Що робить вас щасливим? Кава рано вранці? Танці годинами? Будувати багато планів на день, а потім скасовувати? Як би там не було, я намагаюся знайти більше способів дати собі більше любові до себе і відчувати себе впевнено в моєму божественному жіночому тілі! Я відчуваю стільки радості і пристрасті і завжди намагаюся знайти способи продемонструвати це всім вам! Я сподіваюся, що ви теж знаходите способи знайти щастя", – зазначила співачка.

Однак фанати не повірили її словам і стали припускати, що з їхнім кумиром щось не в порядку:  

"Знову те ж фото. Вона мертва", "Ох, мила, останнім часом ти виглядаєш зовсім нещасною", "Ні, я не думаю, що ти по-справжньому щаслива", "Ми хочемо, щоб Брітні вийшла наживо", "Ми повинні знати, чи в безпеці вона", "Це синці?".

Вас також можуть зацікавити інші новини про зірок