"Це небезпечно": дружина Алека Болдуїна після вбивства на зйомках поскаржилася на переслідування

Хіларія Болдуїн розповіла, як за автомобілем їхньої сім'ї гналися папараці.

Дружина американського актора Алека Болдуїна, який випадково застрелив оператора на зйомках вестерну Rust, Хіларія Болдуїн поскаржилася на переслідування репортерів.

Про це вона написала у своєму Instagram.

Дружина актора присвятила публікацію пошукам та поверненню в сім'ю їхнього бенгальського кота Еміліо.

Хіларія подякувала тим, хто взяв участь у пошуках, не називаючи імена, щоб не піддавати їх переслідуванням журналістів "в їх шаленому прагненні заробити більше грошей".

"Поки я пишу це, мене фотографують через дерева будинку, де ми зупинилися", - написала вона.

Читайте також"Тримав на руках, коли вмирала": колега загиблої оператора-українки Хатчінс назвав винних у трагедіїКрім того, за її словами, папараці гналися на машинах за їхнім автомобілем: "Кілька страшних моментів... це небезпечно".

Алек Болдуїн застрелив на зйомках українку: що відомо

22 жовтня стало відомо, що Болдуїн випадково поранив на зйомках двох людей, один з яких помер. Управління шерифа повідомляло, що актор застрелив оператора, 42-річну українку Галину Хатчінс. Вона була доставлена по повітрю в лікарню в Альбукерке, де і померла. Як повідомляється, знімальна група знімала сцену, в якій використовувалася вогнепальна зброя. 

Незабаром стали відомі подробиці про загиблу. Оператор-постановник Галина Хатчінс, яка постраждала на зйомках фільму "Раст", закінчила КНУ і довгий час знімала документалки.  Після цього місце події показали з висоти на відео.

Генеральне консульство України в Сан-Франциско вже відреагувало на інцидент, а також стало відомо про реакції акторів і знімальної групи на трагедію.