Алек Болдуїн поговорив зі ЗМІ про інцидент / REUTERS

Голлівудський актор Алек Болдуїн вперше прокоментував журналістам трагічний інцидент на знімальному майданчику, під час якого випадково застрелив українку Галину Хатчінс.

Про це пише NY Post.

За його словами, іноді на знімальному майданчику трапляються випадкові події, але "нічого подібного".

Відео дня

"Це один з трильйонів епізодів, одна з трильйонів подій", - сказав він журналістам, стоячи на узбіччі дороги у Вермонті з дружиною Хіларі.

За його словами, загибла була його другом.

"Коли сталася ця жахлива подія, ми були дуже добре налагодженою командою, що знімала разом фільм", - зазначив актор.

Читайте такожНа знімальному майданчику, де застрелили Галину Хатчінс, знайшли бойові набої

За його словами, він підтримує зусилля з обмеження використання вогнепальної зброї на знімальному майданчику, а також контактує з чоловіком жертви. У пари є дев'ятирічна дитина.

"Ми дуже хвилюємося про її родину", - сказав Болдуїн, додаючи, що шериф заборонив йому обговорювати резонансну тему.

Стрілянина на зйомках з Алеком Болдуїном і загибель українки

22 жовтня стало відомо, що Болдуїн випадково поранив на зйомках двох людей, одна з яких померла. Управління шерифа повідомляв, що актор застрелив оператора, 42-річну українку Галину Хатчінс. Вона була доставлена по повітрю в лікарню в Альбукерке, де і померла. Як повідомляється, знімальна група знімала сцену, в якій використовувалася вогнепальна зброя.

Незабаром стали відомі подробиці про загиблу. Оператор-постановник Галина Хатчінс, яка постраждала на зйомках фільму "Раст", закінчила КНУ і довгий час знімала документалки.  Після цього місце події показали з висоти на відео.

Генеральне консульство України в Сан-Франциско вже відреагувало на інцидент, а також стало відомо про реакції акторів і знімальної групи на трагедію.