"Це нестерпно": путініст Йосип Пригожин розповів про залежність російської співачки Валерії

Артистка одержима своїм страхом погладшати на декілька кілограмів.

Російський продюсер, путініст Йосип Пригожин поділився, як його дружині, співачці Валерії, яка підтримує геноцид в Україні, вдається залишатися стрункою впродовж багатьох років. Продюсер зізнався, що артистка має залежність та боїться погладшати навіть на декілька кілограмів.

В інтерв'ю одному з російських ЗМІ Пригожин розповів, що Валерія одержима темою схуднення. Артистка настільки залежна, що вона навіть у ресторани бере з собою ваги, аби виміряти кожну страву:

Вона не просто ваги носить у ресторани, вона фотографує і звітує перед нутриціологом, скільки вона з'їла. Просто нестерпно, ти приходиш у хорошу компанію, де в принципі телефонами користуватися небажано, і вона фотографує і відправляє, замість того, щоб спілкуватися в компанії.

Також подружжя-путіністи поділилося своїми подробицями свого збоченого особистого життя. Валерія поскаржилася на Пригожина, що той не хоче обговорювати з нею роботу вдома.

"Я не люблю, коли з'ясовує робочі моменти вдома, тому що іноді це буває в дуже експресивній манері. Ну прям сильно не подобається. Хоче кляп вставити, а я замість цього культурно випроваджую. У нас до речі є, але жодного разу... і наручники є! У нас все є, але жодного разу за призначенням не пробували", - зазначила співачка.

Антиукраїнська позиція Валерії і Пригожина

У березні 2014 року Пригожин публічно підтримав анексію Криму Росією. Тоді він підписав лист російському диктатору Володимиру Путіну про підтримку захоплення. З серпня 2015 року продюсер, який сприяє вбивствам та окупації України внесений у список діячів культури СБУ. Тобто, як особа, яка загрожує нацбезпеці держави.

Його дружина Валерія також відома своїм фанатизмом від Путіна. Вона підтримує позицію чоловіка та фінансує війну і знищення України.

Нагадаємо, раніше путіністку Валерію з ганьбою погнали зі сцени.

Вас також можуть зацікавити новини: