Співачка сильно розгубилася, коли почула крики / скріншот

Російська співачка Валерія відкрито підтримує кремлівський режим і виступає на пропагандистських концертах. А кілька років тому путіністка зіткнулася з "любов'ю" глядача, її з ганьбою погнали зі сцени.

Так, шоумен Отар Кушанашвілі розповів про те, що Валерію освистали росіяни. Тоді співачка виступала на концерті, куди запросили багатьох артистів. Однак саме цю артистку глядачі бачити і чути не хотіли.

"У залі, однак, і це було легко вгадувати, скажімо так, зовнішньо, чекали на Шуфутинського. І ось тут виходить співачка Валерія, вся в білому, і починає співати "Мою Москву". З розпаленого зіллям і транквілізаторами залу кричать, все голосніше і голосніше, у тому числі "пішла геть звідси!" і так далі. Панянка стоїчно продовжує співати, при цьому посміхаючись і пританцьовуючи. Першу пісню якось дотерпіли, але коли Валерія почала другу, на сцену прилетіла перша пляшка, за нею перший стакан". - згадав Кушанашвілі.

Відео дня

Співачка сильно розгубилася, коли почула крики. Вона хотіла втекти зі сцени і скоріше сховатися від обурених глядачів. Однак тоді російський тенісист Сафін спробував її захистити. Він назвав росіян" виродками " і кричав, щоб ті слухали пісні Валерії і не кидали в неї пляшки. Сама Валерія про свій ганебний виступ не згадує.

Що Валерія говорить про війну

Валерія Перфілова (справжнє ім'я артистки) відкрито хвалить Путіна разом зі своїм чоловіком-продюсером Йосипом Пригожиним. У 2014 році співачка публічно раділа окупації Криму і давала там свої концерти. За це Валерії заборонили в'їзд до Латвії.

Після 24 лютого 2022 року путіністка видала слова про життя "в іншій реальності". Засуджувати повномасштабну війну РФ проти України вона не стала. 

Вас також можуть зацікавити новини: