"Чий Крим": солісти ансамблю ЗСУ бойкотують новое шоу через "запроданця" Меладзе

Олексій Шпортько та його дружина відмовились від рейтингів та піару, але не зрадили своїм принципам та любові до України.

Соліст Заслуженого академічного ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України Олексій Шпортько та його дружина, теж солістка ансамблю ЗСУ, Анастасія Шпортько бойкотують новий телепроект "Співають всі" на каналі "Україна" через те, що у ньому почав приймати участь скандальний російський співак Валерій Меладзе.

Про це Олексій Шпортько розповів у Facebook.

"Після появи у проекті на каналі Україна «Співають всі» пана Меладзе який не знає відповіді на питання «Чий Крим», ми відмовляємось від участі у цьому шоу! Ми вважаємо недопустимим і аморальним запрошувати в Україну запроданців і шанувальників кривавого російського рубля", - написав заслужений артист України.

Читайте також"Шалено приємно лоскоче": Дантес привітав Дорофєєву з річницею весілляЗа словами соліста ансамблю ЗСУ, він не хоче приймати участь в шоу, на яке запросили артиста з РФ. 

"Боляче що під час війни із РФ таких осіб взагалі впускають в Україну. Ми більше не хочемо бути причетними до цього московитського «дійства», з нас вистачить і двох зйомок на яких в якості гостя не було пана Меладзе", - додав Шпортько.

Артист також написав, що він та його дружина вирішили залишитись без піару та ефірів на телеканалі, але зберегти чисте сумління. 

Вас також можуть зацікавити новини: