На королівському сайті відредагували дані про Меган Маркл \ фото REUTERS

На сайт королівської сім'ї royal.uk внесли нові дані про герцогиню Сассекську. Біографію Меган Маркл оновили, додавши до неї, що герцогиня тепер мати двох дітей - сина Арчі і дочки Лілібет. Правки внесли через два місяці після появи дівчинки на світ.

Профіль 40-річної герцогині Сассекської, яка зараз живе в особняку за $14 млн в Каліфорнії з двома дітьми і 36-річним чоловіком принцом Гаррі, не оновлювався, коли Лілі народилася 4 червня 2021 року. Лілібет Діана Маунтбеттен-Віндзор, друга дитина герцога і герцогині Сассекських. Вона з'явилася на світ в Санта-Барбарі, штат Каліфорнія, і посідає восьму сходинку в черзі на престол. Дані про місце престолонаслідування також були вказані на сайті.

Читайте такожПринц Гаррі і Меган Маркл випустили заяву щодо захоплення талібами Афганістану

Відео дня

Розділ "Про себе" для Меган раніше мав таку інформацію: "Герцогиня Сассекська, уроджена Рейчел Меган Маркл, вийшла заміж за принца Гаррі в каплиці Святого Георгія у Віндзорі в травні 2018 року. У герцога і герцогині є одна дитина, син Арчі Маунтбеттен-Віндзор".

Оновлення на royal.uk з'явилося через кілька днів після того, як цей недогляд було підкреслено королівськими експертами, які зазначили, що принц Ендрю, який зараз вплутався в черговий секс скандал, все ще числиться восьмим у списку, передає ТСН з посиланням на Daily Mail.

Нагадаємо, ім'я дворічного брата Лілібет Арчі Гаррісона Маунтбеттен-Віндзора було додано до списку royal.uk лише через 15 днів після народження в травні 2019 року.

А що стосується її двоюрідного брата принца Луї, який є другим сином принца Вільяма і Кейт Міддлтон, його ім'я було додано до списку через 12 днів після народження.

А син Зари і Майка Тіндоллів Лукас, який посідає 22-е місце в черзі на престол, був зазначений на веб-сайті від моменту його народження в березні 2021 року.

Вас також можуть зацікавити новини