Вова Дантес / Фото-instagram

Український музикант Володимир Дантес нещодавно приїхав з концертом до Львова. За його словами, це був класний час, навіть незважаючи на те, що під час виступу він впав.

Так, артист настільки захопився танцями, що послизнувся і впав. Однак він не розгубився і зробив перекид назад. На щастя, обійшлося без травм. Цікаво й те, що під час падіння Датнес облив гітаристку водою. 

Крім того, знаменитість розповів, що у Львові йому вдалося зустрітися зі своєю коханою Дашею Кацуріною. Вони разом провели час - гуляли, розважалися і пригощалися смачним борщем з салом і варениками, а також пили самогон.

Наступний концерт Дантеса відбудеться в Івано-Франківську. Після нього артист, швидше за все, вже повернеться додому - до Києва.

Чим відомий Володимир Дантес

Володимир Дантес - український співак, який отримав визнання як учасник групи "ДіО фільми". Після того як група розпалася, Дантес і Олійник почали сольну кар'єру. 

Володимир за цей час випустив кілька хітів, серед яких пісня "Чуєш". Також він презентував альбом "Кити", в якому є пісня "Дівчинка Оля" українською мовою.

Вас також можуть зацікавити новини: