Трегубова розповіла про те, як проходили знімання відвертих сцен з українським актором Тарасом Цимбалюком /скріншот YouTube

Українська акторка та телеведуча Дар’я Трегубова прокоментувала зйомки в кліпі групи "Ленінград".

Читайте такожНа 20 років молодша: стало відомо про новий роман Тома Круза (фото)Про свою роль у відео вона розповіла "Світському життю".

За її словами, вона проходила кастинг і її майже одразу затвердили.

Відео дня

"Можливо, це обговорювалося зі Шнуровим, принаймні, я на це сподіваюся. Мені приємно так думати, тому що я слухаю "Ленінград" пів свого життя", - розповіла Трегубова.

Коментуючи неоднозначну реакцію українців на цей кліп, акторка розповіла, що ніколи б не відмовилася від зйомок у кліпі цього гурту.

"Для мене є культові гурти, культові постаті. Я б ніколи не відмовилася від знімань у "Ленінграді", у Земфіри. І в той же момент я не байдужа до питання соборності та єдності України. Повірте, мені здається, що не "Ленінград" є нашим основним ворогом", - відзначила вона.

Також Трегубова розповіла про те, як проходили знімання відвертих сцен з українським актором Тарасом Цимбалюком.

"Було дуже комфортно, дуже прикольно. Жодних еротичних моментів під час цієї еротичного знімання не було, бо я не вперше знімалася у відвертих сценах і скажу, що тут найважче не розсміятися", - розповіла акторка.

Провокаційний кліп "Ленінграда"