Співачка показала фігуру / фото instagram.com/da_astafieva

Співачка і модель Даша Астаф'єва опублікувала в Instagram відео, на якому показала, як відпочиває у друзів за містом.

Читайте такожДаша Астаф'єва здивувала шанувальників дивною позою на колінах (фото)

"Іноді мені здається, що це моя доля знайомити вас з найкрасивішими і приємними відкриттями... Просто щоб ви знали, як нас балують наші улюблені друзі! І вірили, що відпочити за два дні і поправити душевний стан можливо! І навіть найсмачніший у світі фондан від Ганни Буткевич прямо в ліжко... І для цього не обов'язково летіти чи їхати далеко", - написала Астаф'єва.

Відео дня

Варто зазначити, що на відео Даша позує в нюдовому купальнику з цікавим принтом. Не секрет, що співачка стежить за своєю фігурою, на що часто звертають увагу її шанувальники.

"Вибачте за питання! У вас свої сідниці? Або імплантати? У Вас дуже гарна фігура!", "Фігура бомбезна", "Ти прекрасна. Це правда. Така природна і чиста", - написали підписники.

Іноді мені здається, що це моя доля знайомити вас самими красивими і приємними відкриттями... Просто щоб ви знали, як нас балують наші улюблені друзі! І вірили, що відпочити за два дні і поправити душевний стан можливо! І навіть найсмачніший у світі фондан від @annabutkevych.official прямо в ліжко...І для цього не обов'язково летіти чи їхати далеко! Все найкраще доставили з любов'ю і турботою в @equides_club Маленький курорт від @alfaspa & @starpool.official з найкращим спа - обладнанням [attention] прямо в номері, з незабутнім інтер'єром від @annadesign_interior ! Вже ми з @moi_sofism точно знаємо..що обов'язково сюди повернемося!

A post shared by Даша Астаф'єва (@da_astafieva) on

Як повідомляв УНІАН, раніше Астаф'єва показала, як повністю гола позує на камеру.