Кашпіровський під час одного зі своїх сеансів в 1980х / скріншот

Ім'я Анатолія Кашпіровського знайоме мільйонам людей. Він прославився в кінці 1980-х як екстрасенс, який може зцілити будь-який недуг. Він називав себе гіпнотерапевтом, збирав цілі стадіони і проводив цілющі обряди через екрани телевізорів. Де він зараз і чому його називають одним з головних шарлатанів минулого століття - читайте в матеріалі. 

Анатолій Кашпіровський - чим відомий

У 1989 під час виступу на телебаченні чоловік заявив, що володіє надздібностями - може зцілювати людей на відстані. В цей же час він провів телемости Москва - Київ і Тбілісі - Київ, на яких показав, що нібито знеболив людину під час хірургічного втручання. 

У його дар повірили мільйони, що стало стартом запаморочливої кар'єри, адже чи не кожен мріяв про сеанс з Кашпіровським, щоб вирішити свої проблеми. Анатолій, користуючись цим, проводив зустрічі в різних містах і країнах, збираючи повні зали. 

Відео дня

Він проводив зустрічі з артистами, медиками та лідерами громадської думки. Також він був нагороджений Державною премією СРСР і отримав ступінь доктора медичних наук.

Звідки у Кашпіровського ці "навички" цілителя і як вони працюють, він, звичайно ж, не пояснював, натякаючи тільки на надздібності, які "дано не кожному".

Однак не всі були засліплені здібностями Кашпіровського - були й ті, хто скептично дивився на всі його публічні сеанси зцілення, знаходячи в них ознаки детально продуманої постанови. На піку своєї кар'єри Анатолій переїхав до США, де збирався рятувати людей від ожиріння за допомогою гіпнозу. 

Кашпіровський зараз

Відомо, що людина, яка називає себе екстрасенсом, зараз живе в Брайтоні. Він постарів, проте на голові немає жодного сивого волоска. Сам Анатолій каже, що це диво і його внутрішні сили, але підписники блогу бачать в цьому "диві" звичайну фарбу для волосся. 

Кашпіровський зараз / Фото - instagram.com

В Instagram та інших соцмережах він Кашпіровський проводить прямі ефіри, під час яких "зціляє" людей. У 2020 він навіть лікував від коронавірусу онлайн.

Вас також можуть зацікавити новини: